"Aktiv på like vilkår" - et inkluderingsprosjekt i Bamble Idrettsforening

Postet av Bamble Idrettsforening den 16. Nov 2014

Bamble I.F. ønsker å være en åpen og inkluderende klubb, et idrettslag for alle uansett forutsetninger og bakgrunn. Gjennom prosjektet «Aktiv på like vilkår» vil klubben gi et tilbud til tidligere rusmiddelavhengige, ved å tilrettelegge for en meningsfull fritid. Vi tror at et nytt miljø, opplevelsen av et godt fellesskap og mestring, er viktige faktorer for å lykkes med å holde seg rusfri. Gjennom idrettslige aktiviteter i lokalmiljøet vil vi bidra til å sikre gode, varige endringer for våre deltakere.

Hvem kan delta?

Tidligere rusmiddelavhengige fra 18 år og oppover, som nå er rusfrie og motiverte for å starte med en idrettslig aktivitet (også dem som er under LAR).

Målsetning:

Å bli en selvstendig og likeverdig deltaker i en eksisterende idrettslig aktivitet i lokalmiljøet.

Hvordan:

Det legges til rette for ulike typer aktiviteter, alt etter deltakernes ønsker og behov (både individuelle- og gruppeaktiviteter). Hver enkelt deltaker vil få tett oppfølging og veiledning underveis. Formålet er at deltakerne hurtigst mulig skal ut i ordinære aktiviteter, så dette tilbudet er av begrenset varighet.

Prosjektleders rolle:

Være et bindeledd mellom den enkelte deltaker og idrettslaget/aktiviteten. Veilede og tilrettelegge for at deltakeren skal nå målsetningen for prosjektet. Følge opp underveis og i etterkant.

Krav til deltakerne:

Det forventes at du er motivert for å starte med en idrettslig aktivitet, og at du møter opp til avtalte tider.


Er dette noe for deg? Ta kontakt med:


Martin Fremstad (prosjektleder)
mobil: 971 43 766
e-mail: fremtveit@hotmail.com

Artikkel fra Grenlandsavisa: artikkel grenlandsavisa.pdf
Artikkel fra Telemarksavisa (TA): TA, 05.02.15.pdf
Artikkel fra Varden: varden, 05.02.15.pdfNy hjemmeside for Bamble Idrettsforening

Postet av Bamble Idrettsforening den 1. Sep 2014


Velkommen til Bamble Idrettsforening sine nye hjemmesider. Dette er hovedsiden. All sportslig aktivitet foregår i gruppene: ski, fotball, turn, sykkel og amerikans fotball "Grenland Grizzlies".
For mer informasjon om de enkelte avdelingene, gå til "Gruppene" i hovedmenyen og velg din avdeling.

Har dere tilbakemelding eller kommentarer til de nye websidene setter vi pris på din respons. Send en mail til tufte@outlook.com. Sidene lanseres 01.09 og vil bli mer og mer komplette utover høsten.Aktivitetsdag søndag 31.08 kl 12.00 - 15.00 på Rugtvedt Idrettsanlegg

Postet av Bamble Idrettsforening den 27. Aug 2014

Søndag 31.08 arrangerer Bamble Idrettsforening aktivitetsdag på Rugtvedt Idrettsanlegg. Vi gjentar suksessen fra ifjor og ønsker store og små hjertelig velkommen!

Bamble Idrettsforening vil presentere sine idrettsgrener og det vil være masse spennende som skjer. Kanskje du eller ditt barn ønsker å starte hos oss? Her kan du få informasjon og stille spørsmål til lagledere og utøvere. Ta med familie og venner. Se vedlegg for mer informasjon. Vel møtt!!

Aktivitetsdag 320140827000001.pdfOverskrift

Postet av Bamble Idrettsforening den 22. Mai 2014

Her kan vi skrive litt :)


Og enda litt til