BIF Idrettsskole for voksne

Postet av Bamble Idrettsforening den 15. Des 2015

Hei alle nåværende og tidligere medlemmer.

BIF starter opp en idrettskole for alle interesserte, både nye og gamle medlemmer.
Dette er en mulighet for alle å bli med på forskjellig typer aktiviteter med instruksjon og hjelp fra folk som er gode på aktiviteten.


Her er oppdatert program:

Vi håper mange blir med!!

Kontakt Martin Fremstad
Martins mobil: 97143766Aktivitetsdag 30.08.15 (Alle grupper i idrettsforeningen presenteres)

Postet av Bamble Idrettsforening den 4. Aug 2015

Søndag 30.08 arrangerer Bamble Idrettsforening aktivitetsdag på Rugtvedt Idrettsanlegg. Vi gjentar suksessen fra de to foregående år og ønsker store og små hjertelig velkommen!

Bamble Idrettsforening vil presentere sine idrettsgrener og det vil være masse spennende som skjer. Kanskje du eller ditt barn ønsker å starte hos oss? Her kan du få informasjon og stille spørsmål til lagledere og utøvere. Ta med familie og venner. Se vedlegg for mer informasjon. Vel møtt!!

Aktivitetsdag 30. august.pptx rev.13.08.15.pdfEkstraordinært årsmøte 12.04.2015 kl. 19:30

Postet av Bamble Idrettsforening den 10. Apr 2015

Hei

Det blir ekstraordinært årsmøte i Bamble idrettsforening, hovedforeningen mandag 13.4. 2015. kl. 19.30.

Samme dag vil vi holde årsmøte i sykkelgruppa. Kl. 18.00. Dette vil bli et møte hvor vi samler alle gode krefter for å komme videre i gruppa. Am. Fotball vil avholde sitt årsmøte før den tid.

Saker i hovedstyrets årsmøte:

1.Godkjennelse av innkalling og saksliste.

2.Valg av møteleder, referent og to til å underskrive protokollen

3.Godkjenning av skigruppas vedtatte årsmelding, regnskap og budsjett. Godkjenning av Am. Fotball vedtatte , regnskap og budsjett. Godkjenning av Sykkelgruppas årsmelding, regnskap og budsjett

4.valg av nytt styremedlem i hovedforeningen. Stian Nilsen ble valgt i det ordinære årsmøtet. Han hadde ikke svart ja, valgkomiteen hadde misforstått hans svar. Nytt medlem velges for to år. Forslag: Møyfrid Asdal, nytt styremedlem for 2 år.

Vel Møtt.

For styret
Svein Inge Nyhus

Forretningsfører
Bamble Idrettsforening
Tlf.: 911 33 961
sveisen@bambleregnskap.no
Årsmøte BIF

Postet av Bamble Idrettsforening den 5. Mar 2015

Årsmøte i Bamble Idrettsforening avholdes mandag 9. mars.

Møtet starter kl 19.30.
Sted: Klubbhuset Rugvtedt.

Vanlige årsmøtesaker står på agendaen.

Velkommen!


Digipost kampanjen

Postet av Bamble Idrettsforening den 2. Mar 2015

Bamble IF er sammen med Norges Idrettsforbund og Posten med på en kampanje om å få folk til å ta i bruk Digipost.

Hva er Digipost?
Digipost er den digitale varianten av den grønne postkassen de fleste av oss har utenfor huset. Det er en sikker digital postkasse på nett som er knyttet opp til personnummeret ditt og vil vare livet ut. I motsetning til den grønne postkassen, er Digipost tilgjengelig overalt på PC/Mac, nettbrett og mobil. Med Digipost vil du for eksempel kunne motta pinkoder, epikriser og prøvesvar digitalt – informasjon som, frem til nå, bare har kunnet blitt sendt fysisk.

I tillegg til å motta post, kan du enkelt laste opp og lagre viktige dokumenter som fødselsattester og arbeidskontrakter etc inn i løsningen. I mobilappen kan du også scanne dokumenter og laste rett opp dersom du har kamera på mobilen din.

Det er også flere tusen butikker som er knyttet opp til Digipost. Det gjør at du automatisk får kvitteringer fra dem i Digipost når du har registrert kortet ditt. XXL, taxier og Tilbords er eksempler på leverandører. Da trenger du ikke lete etter kvitteringen for den kjøkkenmaskinen du kjøpte på Tilbords når den slutter å virke. Den kvitteringen kommer automatisk inn i Digipost.

Stadig flere bedrifter sender post digitalt. I Digipost kan du motta brev og dokumenter fra banker, forsikringsselskaper, helseforetak og mange fler.

1. januar 2015 koplet de første offentlige virksomheter seg på, blant annet NAV. I løpet av første kvartal 2016 er alle statlige virksomheter pålagt å sende post digitalt.

For å motta post fra det offentlige digitalt må du ha en sikker digital postkasse. Vanlig e-post kan ikke benyttes da dette ikke er regnet som sikkert nok.

Her er en link for registering og mulighet for å støtte Bamble Idrettslag: https://www.digipost.no/digitaldugnaden/

Badeparken Cup 2015

Postet av Bamble Idrettsforening den 12. Feb 2015

Vi gjentar suksessen fra foregående år og har igjen gleden av å invitere til sesongoppkjøring i Skjærgårdshallen i Langesund.

Dette er en glimrende anledning for spillerne i alderen 7 - 12 år til å få smaken av fotball før seriestart!

Last ned mer informasjon, invitasjon og påmeldingsskjema, i vedlagte filer:

Badeparken Cup 2015 21-22. Mars - Invitasjon.pdf
Påmeldingskjema_Badeparken_Cup_2015.docx

FRIST FOR PÅMELDING ER LØRDAG 14. Februar 2015
Årsmøte i Bamble IF's Oldermannslaug

Postet av Bamble Idrettsforening den 3. Feb 2015

Bamble IF's Oldermannslaug arrangerte sitt første årsmøte torsdag 29. januar på klubbhuset.
Det var 30 oldermenn tilstede.
Oldermannslauget gjenvalgte Roar H. Olsen som 1.oldermann, Lars Thore Tinderholt som 2. oldermann og Hans Per Heistad som sekretær.
Kasserer Kjell Kjær ønsket ikke gjenvalg.  Som ny kasserer ble valgt Nils A. Elvig.

Bamble IF's Oldermannslaug ble stiftet i mars i år, og har nå 57 medlemmer.
Målet er at lauget i løpet av året skal ha 75 medlemmer.

Lauget regner med å arrangere fem medlemsmøter i løpet av året, og har kontakt med flere meget interessante foredragsholdere.

I forkant av årsmøtet 29. januar holdt ODD's adm. direktør Einar Håndlykken et meget interessant foredrag om bakgrunnen for suksessen ODD har hatt i 2014 sesongen, og de videre planene for klubben.

Det var 35 lydhøre tilhørere til Håndlykkens foredrag, og en engasjert forsamling hadde en rekke spørsmål til foredragsholderen.  Lederne av fotballgruppene i Langesund, Stathelle og Herre var også invitert til Håndlykkens foredrag.


Grasrotandelen - Bamble Idrettsforening

Postet av Bamble Idrettsforening den 3. Feb 2015

Norsk Tipping deler ut hele sitt overskudd til samfunnsnyttige formål. Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til være med å bestemme hva noe av overskuddet skal gå til. Du kan altså velge at Bamble Idrettsforening skal få fem prosent av din spillerinnsats. Det vil si at dersom du eksempelvis spiller Lotto for hundre kroner, går fem kroner til Bamble Idrettsforening. Og best av alt - din innsats, premie eller vinnersjanse vil ikke reduseres!

Klikk på vedlegget for å se hvordan du kan gi Grasrotandeler til klubben i ditt hjerte "Bamble Idrettsforening"

Grasrotandelen Norsk Tipping.docx