KANSELLERING av Badeparkencup 2020

Postet av Bamble Idrettsforening - Fotball den 10. Mar 2020

Ang kansellering av Badeparkencup 2020

Bamble Idrettsforening (BIF), Fotballgruppa har i dag kl.1800 vært i møte med Bamble Kommune og Kommunelegen.

I dette møtet ble det besluttet å kansellere Badeparkencup 2020.

Vi lytter selvfølgelig til de pålegg og råd som nasjonale helsemyndigheter gir, og derfor ble det - i samråd med Bamble Kommune, inkl Kommunelege og kommunalt helsepersonell - besluttet å kansellere Badeparkencup 2020. Dette gjøres for å sikre helse og redusere smittespredning.

BIF er glade for at det blir gitt tydelige retningslinjer fra lokale myndigheter.

Vi beklager at Cupen kanselleres, omsorg og sikkerhet for deltagende spillere og deres foreldre må alltid veie tyngst. Hensynet til deltagere, frivillige og alle involverte kommer i første rekke - ingen skal bli syke i forbindelse med BIFs arrangement. Det eneste riktige for oss nå er å avlyse alle arrangement. Vi tar ansvar i den nasjonale dugnaden om å begrense smitte av coronaviruset.

Vi beklager ulempene dette vil medføre for alle involverte. Selvfølgelig er det trist for alle som har gledet seg til å delta, og vi lover at Badeparkencup er tilbake i 2021. Dere er alle hjerteligst velkomne tilbake til neste år!

Bamble Idrettsforening vil naturligvis tilbakebetale alle påmeldingsavgifter.

Styret i Fotballgruppa

Cupstyret i Badeparkencup

Italent fotballskole i Bamble IF Fotballgruppa, 12.-16. august 2019

Postet av Bamble Idrettsforening - Fotball den 31. May 2019

Bamble IF inviterer til Italent Fotballskole 12.-16. august 2019.

Info fra https://www.italent.no/

ITALENT HAR TRE SLAGORD:

FERDIGHETER - FORSTÅELSE - FØLELSE

Kort sagt; italent skal utvikle dine ferdigheter.
Vi skal øke din fotballforståelse, og i den grad det er mulig – gi deg enda varmere følelser for verdens beste spill!

HVORFOR ITALIA?

Italia har gjennom en årrekke vært en verdensledende fotballnasjon, med store stjerner som Maldini, Baresi, Pirlo og Baggio, for å nevne noen. I tillegg har serie A gjennom årene kunnet skilte med profiler som Zlatan Ibrahimovic, Maradona, David Beckham, Platini og Marco Van Basten. Kanskje er det ikke så overraskende at vi i Italent elsker italensk fotball. Denne lidenskapen vil vi gjerne dele med dere! Derfor er vi stolte og glade over å kunne presentere vårt italienske trenerteam, og ikke minst invitere til en lærerik uke på treningsfeltet.

KRAV TIL DELTAKERNE:

Italent har fokus på læring og utvikling, samtidig som vi har et krav til kvalitet og seriøsitet. Du må være motivert, like utfordringer, være opptatt av å lære, samt elske å trene på detaljer. Hvor du står rent fotballmessig, har ingen betydning. Dersom du har et brennende ønske om å bli bedre, og har holdningene og konsentrasjonen som er nødvendig, er du hjertelig velkommen på en av våre camper.

HVA KJENNERTEGNER CAMP ITALENT?

Italent har et ferdighetsprogram basert på høy intensitet, kamplike situasjoner og kamplik intensitet. Vi har hele tiden fokus på læring, og gir deltagerne kunnskap og feedback underveis i treningene. For å utvikle fotballferdigheter skal hver deltager ha minimum 1500-2000 kvalitetstouch på ballen hver dag.

Vi er sikre på at du gjennom vårt utviklingsprogram vil ta steg i riktig retning, og vi vil hjelpe deg å bli en enda bedre fotballspiller

SOM DELTAKER OG MEDLEM FÅR DU:

Påmelding: https://www.italent.no/pmelding

Påmelding til Badeparkencup 2019

Postet av Bamble Idrettsforening - Fotball den 16. Jan 2019

Hei.

Vedlagt er Invitasjonen og påmeldingsskjema til Badeparkencup 2019.

Send inn påmeldingsskjema til badeparkencup@bambleif.no

Invitasjon til Badepark Cup 6-7 April 2019.pdf

Påmeldingskjema Badeparken Cup 2019.docx

Påmeldingskjema til Badeparkencup 2018

Postet av Bamble Idrettsforening - Fotball den 24. Jan 2018

Hei!

Bamble Idrettsforening Fotballgruppa har igjen gleden av å invitere deg, og laget ditt, til Badeparken 2018.

Se vedlagte invitasjon og påmeldingsskjema

Levert avIdrettenOnline