Velkommen til årsmøte

Postet av Bamble Idrettsforening den 30. Jan 2017

Årsmøte i Bamble Idrettsforening

Medlemmene i Bamble IF innkalles til årsmøte på Rugtvedt klubbhus

onsdag 1. mars 2017 kl. 18.30

Saker som ønskes behandlet på årsmøtet, må meldes inn til hovedstyret senest 14 dager før møtet, dvs. senest 15. februar 2017.

Årsmøtedokumentene vil bli gjort tilgjengelig på BIF sin hjemmeside 1 uke før årsmøtet og vil bli sendt til gruppelederne på e-post.

For å ha stemmerett må medlemmet ha fylt 15 år, vært medlem av idrettslaget i minst én måned, og ha betalt kontingenten. Medlemmer under 15 år har møte- og forslagsrett. For mer informasjon om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se idrettslagets lov § 5 til § 8.

Se hjemmesiden www.bambleif.no for informasjon og kontaktinfo til hovedstyret.

Velkommen til årsmøte!


Med vennlig hilsen

Styret


Innkalling til årsmøte 2017.pdf



Skisamling på Rauland

Postet av Bamble Idrettsforening den 26. Jan 2017

Bamble ski hadde noen kjempefine dager med skisamling på Rauland! Samlingen er en årlig tradisjon. I år var over 20 store og små, spreke og blide skiløpere med på å gjøre samlingen kjempehyggelig for alle sammen. I tillegg til flere treningsøkter ble det tid til sosialt arrangement med både kahoot og seigmannkasting! Når både vær og føreforhold gir avslutning med påskestemning i januar er alt topp! Vi håper enda flere blir med til neste år! I år sponset Bamble Ski en overnatting for hvert av barna som er medlem av Bamble Ski.